Wie ben ik?

img_2776-kopieMijn naam is Jan Zwart. Ik ben geboren in 1962 in Elburg. Na mijn schoolperiode ben ik in 1985 gaan werken op een proefboerderij in Lelystad. Na een valpartij heb ik rugklachten gekregen Daarna heb ik met vallen en opstaan iedere keer mijn werk vol proberen te houden. In 2003 ben ik echter helemaal afgekeurd voor mijn werk. Omdat mijn werk alles voor mij was, kreeg ik ook psychische problemen. Na veel behandelingen heb ik in 2008 de draad weer wat proberen op te pakken en ben voorzichtig met de hondenopvang begonnen. In overleg met het UWV ben ik op 1 januari 2011 een eigen bedrijf begonnen, om zo een gedeelte van mijn uitkering weer zelf te verdienen.

Ik ben heel blij met deze mogelijkheid. Het geeft me weer een doel in mijn leven. Dieren, en in het bijzonder honden, zijn mijn hobby. Zo heb ik van mijn hobby weer een stukje mijn beroep kunnen maken.

Ik wil graag ook op uw hond passen.
Jan Zwart