Over Hondenopvang Zwart

Hondenopvang Zwart is gespecialiseerd in dagopvang en gedragscoaching van uw hond. De honden lopen in verschillende groepen in een roedel rondom de boerderij. Vooraf wordt er gevraagd om met de hond kennis te komen maken. Rondom de boerderij loopt een roedelleider. Deze hond maakt ook tijdens de kennismaking kennis met uw hond. Hier op kunnen wij uitmaken als uw hond past binnen onze hondenopvang en in welke groep hij/zij geplaatst kan worden. Verder hebben wij grote en kleine honden gescheiden. De honden worden niet in kennels geplaatst maar hebben totale vrijheid en kunnen naar binnen en naar buiten.

Gedragscoaching:
Medewerker Marijke heeft  bij hondengedragsdeskundige de cursus ‘honden opvoeden volgens de methode van Aniek Winters’ behaald. Zij helpt u in de thuissituatie en voorziet u graag van advies en praktische tips. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar hondenopvangzwart@gmail.com

Dagopvang:
De honden kunnen vanaf 7:00-9:00 uur gebracht worden en tussen 16:30-18:30 uur opgehaald worden. In het weekend en feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Slaapgasten:
Wanneer uw hond blijft slapen verwachten wij hem/haar tussen 7:00-9:00 uur zodat uw hond kan wennen aan de roedel en de omgeving. Verder willen wij u vragen om het eigen voer van de hond mee te geven met zijn verblijf op de hondenopvang. Dit is beter voor de gezondheid van de hond. Wij hopen het hierdoor een comfortabel verblijf te kunnen maken voor uw hond.

Dealer Farmfood:
Ben je op zoek naar natuurlijke hondenvoer? Dan zit je met het merk Farm Food goed! In de brokken en vers vlees zitten geen conserveringsmiddelen en geen kleur-, geur-, en smaakstoffen en de geperste brokken zijn natuurzuiver: verantwoord en zeer smakelijk!

Wij verkopen vers vlees en hondenbrokken van Farmfood. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Maatschappelijk ondernemen:
Maatschappelijk ondernemen proberen wij bij de hondenopvang ook te doen. Wij hebben verschillende mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn wij een officieel erkend leerbedrijf waarin wij studenten en leerlingen de kans bieden om zich verder te ontplooien. Wij doen ons best om ons steentje bij te dragen aan de natuur. Dit doen wij door zo energieneutraal mogelijk te werken. We maken gebruik van zonnepanelen en hebben een houtgestookte cv-installatie. Het warme water waarmee wij de hondenverblijven schoonmaken komt uit deze ketel.

Algemene Voorwaarden:
De algemene voorwaarden, opgesteld door Dibevo, zijn van toepassing op onze diensten.  Deze zijn hier na te lezen.