Over Hondenopvang Zwart

Hondenopvang Zwart is gespecialiseerd in dagopvang voor honden. De honden lopen in verschillende groepen in een roedel rondom de boerderij. Vooraf wordt er gevraagd om met de hond kennis te komen maken, de hond ontmoet dan ook Jan’s hond. Hier op kunnen wij uitmaken of uw hond past binnen onze hondenopvang en in welke groep hij/zij geplaatst kan worden. Verder hebben wij grote en kleine honden gescheiden. De honden worden niet in kennels geplaatst maar hebben veel vrijheid en kunnen zelf naar binnen of buiten lopen.

Dagopvang:
De honden kunnen vanaf 7:00-9:00 uur gebracht worden en tussen 16:30-18:30 uur opgehaald worden. In het weekend en feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Slaapgasten:
De honden van vaste klanten met een abonnement kunnen ook blijven slapen. Wanneer uw hond blijft slapen verwachten wij hem/haar tussen 7:00-9:00 uur zodat uw hond kan wennen aan de roedel en de omgeving. Verder willen wij u vragen om het eigen voer van de hond mee te geven. Dit is beter voor de gezondheid van de hond. Wij hopen het hierdoor zo comfortabel mogelijk te kunnen maken voor uw hond.

Dealer Farmfood:
Ben je op zoek naar natuurlijke hondenvoer? Dan zit je met het merk Farm Food goed! In de brokken en vers vlees zitten geen conserveringsmiddelen en geen kleur-, geur-, en smaakstoffen en de geperste brokken zijn natuurzuiver: verantwoord en zeer smakelijk!

Wij verkopen vers vlees en hondenbrokken van Farmfood. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Maatschappelijk ondernemen:
Maatschappelijk ondernemen proberen wij bij de hondenopvang ook te doen. Wij hebben verschillende mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn wij een officieel erkend leerbedrijf waarin wij studenten en leerlingen de kans bieden om zich verder te ontplooien. Wij doen ons best om ons steentje bij te dragen aan de natuur. Dit doen wij door zo energieneutraal mogelijk te werken. We maken gebruik van zonnepanelen en zonnecollectoren waarmee het water opgewarmd wordt om de verblijven schoon te maken.

Algemene Voorwaarden:
De algemene voorwaarden, opgesteld door Dibevo, zijn van toepassing op onze diensten.  Deze zijn hier na te lezen.