Medewerkers

Jan Zwart
Mijn naam is Jan Zwart. Ik ben geboren in 1962 in Elburg. Na mijn schoolperiode ben ik in 1985 gaan werken op een proefboerderij in Lelystad. Na een valpartij heb ik rugklachten gekregen Daarna heb ik met vallen en opstaan iedere keer mijn werk vol proberen te houden. In 2003 ben ik echter helemaal afgekeurd voor mijn werk. Omdat mijn werk alles voor mij was, kreeg ik ook psychische problemen. Na veel behandelingen heb ik in 2008 de draad weer wat proberen op te pakken en ben voorzichtig met de hondenopvang begonnen. In overleg met het UWV ben ik op 1 januari 2011 een eigen bedrijf begonnen, om zo een gedeelte van mijn uitkering weer zelf te verdienen.

Lubien Strijkert:
Ik ben Lubien Strijkert. Ik heb hondenopvang Zwart ontdekt tijdens mijn zoektocht naar een goede opvang voor mijn hond Guus. Ik werk de maandag en donderdag bij de hondenopvang. Net zoals mijn hond Guus heb ik het ook erg naar mijn zin hier. Het is mooi om te zien hoe d ehonden samen de dag doorbrengen en iedere hond een ander karakter heeft. Ik ving het fijn om mij in te zetten voor werkzaamheden binnen de opvang.

Germa Zwennis:
Ik ben Germa en gek op dieren. Ik werk hier vier ochtenden in de week. Mijn werkzaamheden zijn verblijven schoonmaken, honden wassen en knuffelen, brood smeren en het erf schoonhouden. Ook help ik Jan met de verzorging van de schapen. Ik heb in het voorjaar een lammetje met de fles groot gebracht. Ik werk hier met veel plezier.

Marijke:

Danique: