Jan Zwart

Mijn naam is Jan Zwart. Ik ben geboren in 1962 in Elburg. Na mijn schoolperiode ben ik in 1985 gaan werken op een proefboederij in Lelystad. Na een valpartij heb ik rugklachten gekregen. Daarna heb ik met vallen en opstaan iedere keer mijn werk proberen vol te houden. In 2003 ben ik echter helemaal afgekeurd. Omdat ik leefde voor mijn werk kreeg ik last van psychische problemen. Na veel behandelingen heb ik in 2008 de draad weer wat proberen op te pakken en ben ik voorzichtig begonnen met het opvangen van een paar honden. In overleg met het UWV ben ik in 2011 een eigen bedrijf begonnen om zo een gedeelte van mijn uitkering weer zelf te verdienen. In het begin was de hondenopvang vrij kleinschalig maar er kwamen steeds meer aanmeldingen en we bleven groeien. In 2020 heb ik een dwarslaesie opgelopen en ben ik in een rolstoel terecht gekomen. Daarna hebben we de bedrijfsvoering veranderd omdat ik zelf niet meer alles kon doen. We zijn toen overgegaan op alleen nog maar dagopvang in plaats van pension. Ondertussen zijn we gewend aan deze manier van werken en ben ik nog werkzaam in het bedrijf alleen iets meer op de achtergrond dan eerst. Het leukst van mijn werk vind ik de omgang met het personeel en de klanten.

Lubien

 Ik ben Lubien Strijkert. Ik heb hondenopvang Zwart ontdekt tijdens mijn zoektocht naar een goede opvang voor mijn hond Guus. Net zoals mijn hond Guus heb ik het ook erg naar mijn zin hier. Het is mooi om te zien hoe de honden samen de dag doorbrengen en iedere hond een ander karakter heeft. Ik vind het fijn om mij in te zetten voor werkzaamheden binnen de opvang.  

Danique

Ik ben Danique Timmermans. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij hondenopvang Zwart. Ik ben hier begonnen als stagiaire voor mijn opleiding paraveterinair. Eigenlijk beviel het mij hier zo goed dat ik niet meer ben weggegaan. De eerste paar jaar was ik vooral bezig op de werkvloer met de hondenverzorging. De laatste tijd hou ik mij meer bezig met de boekhouding, wat ik heel leuk vind. Verder vind ik het heel gezellig dat er altijd honden om mij heen zijn. Omdat ik thuis geen hond heb kan ik hier toch de leuke kant van honden houden ervaren. Verder vind ik het heel gezellig met mijn collega’s en ben ik blij dat er zo’n goede werksfeer is.

Simone

Mijn naam is Simone Raidt, ik ben geboren in Wezep in 1997. Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij Hondenopvang Zwart op de opvang maar sinds 1 september 2023 ben ik ook als trimster aan het werk op de woensdagen en vrijdagen, mochten deze dagen niet uit komen is een andere dag ook mogelijk in overleg.  Zelf heb ik 2 honden die ook meer dan graag mee gaan, een xxl australian shepherd en een bruine labrador.

   Mike

Hoi!  Ik ben Mike, geboren in 2006 in Zwolle. Ik ben bij Hondenopvang Zwart als stagiaire begonnen in september 2021. Ondertussen ben ik fulltime in dienst als dierverzorger en heb ik het erg naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om hier de hele dag tussen de honden te zijn en geniet er van om de honden met elkaar te zien spelen. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden bij de KNPV in Heerde om mee te helpen met het trainen van politiehonden.

Germa

Hoi ik ben Germa. Ik kom uit t’ harde. Ik werk al 5 jaar op de opvang wat ik met veel liefde en plezier doe. Mij kun je tussen de honden maar ook tussen de schapen vinden. Thuis heb ik 3 katten en helaas geen hond meer. Als hobby help ik mee bij een boer met zijn koeien en schapen.

Lydia

Ik ben Lydia Hanekamp en opgegroeid in Amersfoort. Zelf heb ik geen hond thuis maar wel een hoop andere dieren. Ik heb de opleiding Diermanagement in Barneveld gevolgd. In die periode heb ik bij een dierenpension gewerkt. In 2019 ben ik naar Heerde verhuisd omdat mijn man hier al woonde. Ik wilde graag weer met dieren aan de slag, zo kwam ik bij hondenopvang Zwart terecht. Het fijne aan deze werkplek vind ik de sfeer tussen de collega’s onderling. Verder vind ik het contact met klanten erg leuk en geniet ik van het buiten zijn tussen de honden. Je kan mij tegenkomen bij het aannemen van de honden maar ik ben ook betrokken bij de algemene verzorging.

Danielle

Mijn naam is Daniëlle. In 2020 ben ik hier begonnen als stagiaire en weekend kracht. Inmiddels heb ik mijn opleiding Dier en Management behaald. En werk ik hier 30 uur in de week. Ik werk met veel plezier tussen de honden. En ben verder ook bezig met administratieve werkzaamheden.

Eline

Hoii, Ik ben Eline 19 jaar oud en woon in Oldebroek. Sinds 2019 ben ik al te vinden op de opvang, stages en vakantie/weekend hulp. Ik heb in juni 2023 mijn opleiding afgerond tot dierverzorger en ben nu werkzaam bij de opvang. Ik ga met plezier naar mijn werk wij hebben een leuke werksfeer en een gezellig team. Tussen de honden lopen vind ik erg leuk , ook om te zien hoe elke hond anders is in zijn gedrag. Foto’s en filmpjes maken voor de socials doe ik graag. En vanaf 16:30 geef ik met alle liefde uw 4 voeter weer mee naar huis.