Medewerkers

img_9540
img_9672-2-jan

Mijn naam is Jan Zwart. Ik ben geboren in 1962 in Elburg. Na mijn schoolperiode ben ik in 1985 gaan werken op een proefboerderij in Lelystad. Na een valpartij heb ik rugklachten gekregen Daarna heb ik met vallen en opstaan iedere keer mijn werk vol proberen te houden. In 2003 ben ik echter helemaal afgekeurd voor mijn werk. Omdat mijn werk alles voor mij was, kreeg ik ook psychische problemen. Na veel behandelingen heb ik in 2008 de draad weer wat proberen op te pakken en ben voorzichtig met de hondenopvang begonnen. In overleg met het UWV ben ik op 1 januari 2011 een eigen bedrijf begonnen, om zo een gedeelte van mijn uitkering weer zelf te verdienen.

Ik ben heel blij met deze mogelijkheid. Het geeft me weer een doel in mijn leven. Dieren, en in het bijzonder honden, zijn mijn hobby. Zo heb ik van mijn hobby weer een stukje mijn beroep kunnen maken.

img_5811-kopie
Hallo, ik ben Lubien Strijkert.
Ik heb hondenopvang Zwart ontdekt tijdens mijn zoektocht naar goede opvang voor mijn hond Guus.
Ik werk de maandag en donderdag bij de hondenopvang.
Net zoals mijn hond Guus heb ik het ook erg naar mijn zin hier.
Het is mooi om te zien hoe de honden samen de dag doorbrengen, en iedere hond een ander karakter heeft.
Ik vind het fijn om mij in te zetten voor  werkzaamheden binnen de opvang.
img_9576

Hallo, ik ben Kimberley en ben 17 jaar. Ik volg de opleiding Paraveterinair in Barneveld en mocht in mijn tweede jaar stage doen bij Hondenopvang Zwart. Deze stage periode heb ik met veel plezier mogen doen, ook het bijzondere vind ik de vrijheid en de ruimte die de honden krijgen in de roedel. Ik heb gemerkt aan de honden dat ze in deze vorm van opvang veel plezier en ontspanning beleven, dit onwikkelt hun sociale karakter. Je zult mij in weekenden en vakanties misschien wel tegen komen en dan zal met zorg en plezier uw hond een prettig verblijf geven!

FotoJet

Hallo,

Ik ben Germa en gek op dieren. Ik werk hier vier ochtenden in de week. Mijn werkzaamheden zijn verblijven schoonmaken, honden wassen, honden knuffelen, brood smeren, het erf schoonhouden.
Ook help ik Jan met de verzorging van de schapen. Ik heb in het voorjaar een lammetje met de fles groot gebracht.

Ik doe dit met heel veel plezier.

img_9594

Ik ben Kim Voorburg ben 32 jaar en woon in Elburg. Ik heb een paraveterinaire opleiding gedaan in Maasland en heb daarna een paar jaar bij een dierenarts in Wezep gewerkt, waar ik veel ervaring over de gezondheid en de verzorging van o.a. honden heb opgedaan, wat ik bij de hondenopvang goed kan toepassen. Ik werk hier nu 3,5 jaar met heel veel plezier. Ik ben hier elke donderdag en vrijdag, en ik kijk er naar uit om op die dagen jullie honden in ontvangst te nemen.