Hondenopvang Zwolle

Wilt u uw hond op laten vangen in Zwolle? Hondenopvang Zwart is de hondenopvang in de buurt van Zwolle waar u naar op zoek bent! Bij ons krijgt uw honden veel vrijheid om lekker te kunnen spelen, samen met alle andere hondjes. Hondenopvang Zwart is gevestigd in Oldebroek (circa 10 kilometer van Zwolle). De honden verblijven bij ons in een rustige omgeving, waar ze lekker kunnen genieten van de buitenlucht op ons grote erf.

Professionele Hondenopvang Zwolle

Bij ons is uw hond in goede handen. Onze hondenopvang is er namelijk helemaal op gericht om uw hond een zo plezierig mogelijk tijd te bieden. Zo beschikken wij sinds kort over twee grote ketels die de hondenverblijven voorzien van warmte. Daarnaast hebben wij verschillende kennels en speelweiden en is er zelfs een speciaal verblijf voor ‘kleine hondjes’. Als u dus op zoek bent naar een hondenpension in Zwolle, waar uw hond in een rustige omgeving kan vertoeven, bent u bij ons aan het goede adres. Wij dragen alle zorgen voor uw hond, zodat u uw hond met een gerust hart bij ons kunt achter laten!

Hondenopvang Zwolle hondenopvang zwolle

Breng uw hond langs

U kunt uw hond voor verschillende perioden bij ons onderbrengen. Zo kunt u uw hond overdags onderbrengen bij de hondenopvang in Zwolle, dat kost €7,50. Wilt u uw hond langer laten verblijven in onze hondenopvang? Voor 24 uur betaalt u €10. Samen met alle andere honden zal uw hond een geweldige tijd beleven. Uw hond zal niet merken dat u er even tussenuit bent. Want bij hondenopvang Zwart is genoeg te beleven en te doen voor uw hond!

Contact hondenpension Zwolle

Wilt u uw hond laten opvangen bij ons hondenpension in de buurt van Zwolle, of wilt u meer weten? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kunt u doen via hondenopvangzwart@gmail.com, of u kunt ons bellen op 06-30679526. Zoals gezegd zijn wij gevestigd in Oldebroek, slechts een kwartiertje rijden vanaf Zwolle. Uw hond verblijft hier in een rustige omgeving waar ze kunnen genieten van veel vrijheid!