Hondenopvang Wezep

Bent u op zoek naar een hondenopvang in de omgeving van Wezep? Breng uw viervoeter dan bij Hondenopvang Zwart. Dit hondenpension ligt aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek, wat met de auto maar een paar minuten rijden is. De slogan Veel vrijheid voor uw hond zegt al waarom : bij hondenopvang Wezep voelt uw huisdier zich heerlijk vrij en wordt deze goed verzorgd. Samen met andere honden die bij hondenopvang Zwart logeren, kan uw hond genieten van de ruimte en het bijzijn van de andere logés. Daarnaast bieden de medewerkers van hondenopvang Wezep veel verzorging en liefde voor uw hond. Op de website is meer informatie te vinden over deze hondenliefhebbers. Ook vindt u hier foto’s van het erf en de hondenvoorzieningen die hondenopvang Wezep uw trouwe viervoeter te bieden heeft.

Verschillende soorten verblijven

Na vele jaren ervaring met honden, wordt er goed begrepen dat er verschillende honden zijn met elk hun behoeften. Daarom biedt hondenopvang Wezep verblijven in diverse soorten. De viervoeters lopen los op een erf dat veilig omheind is. Naast de mogelijkheid tot buitenspelen, kunnen ze naar de hokken. Deze hokken bevinden zich de schuren van het hondenpension, die de logés de mogelijkheden bieden om te eten en te slapen. Voor elke hond met speciale behoeften kan alles aangepast worden, zoals voeding of aparte verblijven voor de rust.

Hondenopvang Wezep hondenopvang wezep

De mogelijkheden van hondenopvang Wezep

Het verblijf van uw hond wordt aangepast aan uw wensen. Zo biedt hondenopvang Wezep voor tien euro een 24-uurse opvang voor uw huisdier. Daarnaast kunt u uw hond ook alleen overdag bij het hondenpension brengen; dit kost € 7,50. Voor meer mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons of kom even langs bij hondenopvang Wezep. We zijn maandags tot en met zaterdags geopend tussen tien en elf uur in de ochtend en tussen half zeven en half acht in de avond.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over hondenopvang Wezep? Dan kunt u contact met ons opnemen via hondenopvangzwart@gmail.com. U kunt ook bellen naar 06-30679526 voor meer informatie over hondenopvang Wezep. Verder kunt u berichten achterlaten op de website of op de Facebook-pagina: www.facebook.com/hondenopvangzwartoldebroek. Natuurlijk kunt u ook langskomen aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek.