Hondenopvang Nunspeet

Elk hondenbaasje kent het wel: u zou het liefst de hele dag bij uw hond zijn, maar helaas kan dat niet altijd. Om toch een goede verzorging te hebben en uw hond niet alleen te laten terwijl u weg bent, kunt u uw huisdier naar hondenopvang Zwart brengen. Vanuit Nunspeet ligt het hondenpension op ongeveer een kwartiertje rijden met de auto, in Oldebroek. De boerderij die zich bevindt tussen de weilanden van het Veluwse dorp, biedt uw hond veel rust en tegelijkertijd genoeg vrijheid. Naast deze voordelen die de omgeving biedt, kan uw hond ook fijn spelen met de andere honden en wordt uw viervoeter uitstekend verzorgd door de medewerkers van hondenopvang Nunspeet.  Zo weet u zeker dat u er goed aan doet om uw huisdier naar het hondenpension te brengen.

Mogelijkheden voor uw hond

Hondenopvang Nunspeet is er niet alleen om gedurende de dag voor uw hond te zorgen, maar kan ook ’s nachts op uw huisdier passen. Daarvoor heeft Hondenopvang Zwart kennels verdeeld over twee schuren. Deze kennels gebruikt hondenopvang Nunspeet om de honden te laten eten en te laten slapen, maar de viervoeters hebben elk moment van de dag toegang tot hun rustige plekje. Het erf is de plek waar de logés het grootste gedeelte van de dag vaak doorbrengen, en dit is dan ook veilig omheind. Behalve u als baasje, wil hondenopvang Nunspeet zelf ook het beste voor uw hond. Daarom wordt het eten, de slaapplek en de aandacht die het hondenpension u belooft precies afgestemd op uw huisdier.

Hondenopvang Nunspeet Hondenopvang Nunspeet

Hondenopvang Nunspeet: altijd een passende oplossing

Hondenopvang Nunspeet biedt een goede opvang voor een goed bedrag. Zo kunt u uw hond al voor een dagopvang naar het hondenpension brengen voor € 7,50. Blijft uw huisdier logeren, dan kost dit tien euro per vierentwintig uur. Als u op zoek bent naar een oplossing op ander formaat, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met hondenopvang Nunspeet.

Meer informatie nodig?

Om helemaal zeker te zijn van de beste verzorging voor uw hond, snappen we dat u eerst contact met hondenopvang Nunspeet wilt opnemen voordat u een beslissing neemt. Begrijpelijk, en dat is dan ook geheel vrijblijvend. Meer informatie vragen kunt u doen door een e-mail te sturen naar hondenopvangzwart@gmail.com of telefonisch contact op te nemen via 06-30679526. U kunt ook een reactie plaatsen op de website of op de Facebook-pagina van Hondenopvang Zwart.