Hondenopvang Hattem

Bent u even te druk of gaat u op vakantie en heeft u een oppas nodig voor uw hond? Dan kunt u deze naar Hondenopvang Zwart brengen. Deze hondenopvang ligt in de buurt van Hattem, wat ongeveer een kwartier rijden is: aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Op een boerderij tussen de weilanden kan uw hond heerlijk genieten van de rust en de vrijheid die hondenopvang Hattem te bieden heeft. Het leuke voor uw hond is dat deze met veel soortgenoten kan spelen, aangezien er altijd wel andere honden logeren. Daarom kunt u uw hond bij hondenopvang Hattem brengen als u op vakantie gaat, overdag moet werken of andere afspraken hebt. Ook al moet u uw huisdier even missen, de werknemers van hondenopvang Hattem doen er alles aan om uw hond een fijne tijd te bezorgen.

Diverse verblijfsplekken

Bij hondenopvang Hattem weten we dat niet iedere hond hetzelfde is. Er zijn bijvoorbeeld hele jonge honden die dolgraag met andere dieren spelen, maar ook oudere die iets meer rust nodig hebben. Om die reden biedt hondenopvang Hattem verschillende mogelijkheden om te verblijven voor de honden. Er zijn twee schuren met kennels, die de honden gebruiken voor eten, slapen en uitrusten als ze dat willen. Zo wordt het programma voor elke hond apart aangepast naar diens wensen: het is fijn om te weten dat er goed voor uw hond gezorgd wordt. Naast de schuren kunnen de honden die logeren bij hondenopvang Hattem vrij rondlopen over het erf, dat veilig omheind is.

Hondenopvang Hattem Hondenopvang nabij Hattem

Wat hondenopvang Hattem biedt

Niet alleen zorgen we van hondenopvang Hattem goed voor uw hond: we stemmen de opvang ook op u af. Zo kunt u kiezen voor een dag- en nachtopvang: per 24 uur kost het tien euro. Als u overdag weg bent, kunt u uw hond voor deze tijd voor €7,50 naar Oldebroek brengen. Voor meer mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met hondenpension Hattem.

Contact hondenopvang Hattem

Wilt u meer informatie over hondenopvang Hattem? Contact opnemen met ons is helemaal zonder verplichtingen. U kunt makkelijk een e-mail sturen naar hondenopvangzwart@gmail.com of bellen naar 06-30679526. Verder kunt u ook een reactie sturen op de website of op de Facebook-pagina van hondenopvang Zwart. Hondenopvang Hattem hoort graag van u!