Hondenopvang Elburg

U bent op zoek naar een hondenopvang in de buurt van Elburg. Dan bent u bij Hondenopvang Zwart aan het juiste adres. U vindt onze hondenopvang op nog geen tien minuten rijden van Elburg, in Oldebroek. Uw hond kan hier verblijven in een omgeving waar erg veel ruimte is om te spelen, samen met de andere honden die aanwezig zijn in onze opvang! Hondenopvang Zwart is dé plek voor uw hond als u overdag niet voor uw hond kunt zorgen of als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. De honden verblijven bij ons in een rustige omgeving, waar ze lekker kunnen genieten van de buitenlucht op ons grote erf.

img_2745-kopie img_2826-kopie

De verschillende verblijven

Hondenopvang Elburg heeft een aantal verschillende verblijven voor de honden. Er is een speciaal buitenverblijf voor de kleinere hondjes. Daarnaast zijn er vele kennels en is er een speelweide waar de honden naar hartenlust kunnen spelen. De honden kunnen vrij rondlopen rond het huis en in onze hondenopvang is sinds kort de beschikking over twee ketels, waardoor de honden er lekker warm bij zullen zitten. Bent u op zoek naar een hondenpension in Elburg? Zoek dan niet langer verder, want Hondenopvang Zwart biedt u uitkomst!

Hondenopvang Elburg: diverse mogelijkheden

Bij hondenopvang Zwart heeft u diverse mogelijkheden om uw hond op te laten vangen. Als u er voor kiest om uw hond overdag bij ons te laten verblijven, kost dit €7,50. Voor 24uurs opvang van uw hond betaalt u €10 bij hondenopvang Elburg. In overleg is er natuurlijk veel mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. Onze medewerkers passen met plezier op uw hond en zullen er alles aan doen om uw viervoeter een geweldige tijd te bezorgen!

Meer weten? Neem contact op met de hondenopvang nabij Elburg!

Wilt u meer weten over ons hondenpension nabij Elburg of wilt u uw hond laten verblijven in onze hondenopvang? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen via hondenopvangzwart@gmail.com of per telefoon: 06-30679526. U vindt onze hondenopvang tussen de weilanden aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Binnen 10 minuten kunt u vanuit Elburg bij onze hondenopvang zijn!