Hondenopvang Kampen

Bent u op zoek naar een hondenopvang in Kampen, waar uw hond veel vrijheid krijgt? Dan is hondenopvang Zwart de plaats waar u naar op zoek bent! Bij ons krijgt uw hond veel ruimte om lekker te spelen of juist heerlijk tot rust te komen. Wanneer u er even tussenuit wilt en u bent op zoek naar een professionele hondenopvang in de regio Kampen, bent u bij ons aan het juiste adres. Hondenopvang Zwart is gevestigd in Oldebroek (nabij Kampen). Uw hond verblijft in een rustige omgeving, met tal van andere hondjes om lekker samen te spelen!

Hondenopvang Kampen ideale plaats voor uw hond!

De honden lopen vrij rondom het huis heen, daarnaast zijn er verschillende verblijven voor de honden. Onze hondenopvang beschikt over een speelweide, vele kennels en er is zelfs een speciaal schuurtje voor de ‘kleine hondjes’. Er is ook een speciaal buitenverblijf voor de kleinere hondjes. Sinds kort hebben wij in onze hondenopvang ook twee ketels aan laten leggen, waardoor de honden lekker kunnen genieten van de warmte! Kortom, bent u op zoek naar een ideale hondenopvang in de buurt van Kampen? Breng uw honden dan bij ons onder!

Hondenopvang Kampen Hondenopvang Kampen

Prijzen

Bij onze hondenopvang kunt u uw hond overdag laten komen, maar ook voor 24 uur of langer. Als u uw hond alleen overdags bij ons wilt laten opvangen, kost dit €7,50. Voor 24 uur betaalt u €10. Onze hondenopvang in de buurt van Kampen is de geschikte plaats om uw hond een heerlijke tijd te laten beleven, samen met alle andere honden die er zijn! Onze medewerkers houden natuurlijk altijd een oogje in het zeil en passen met plezier op uw hond!

Contact hondenpension Kampen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw hond? U kunt dan geheel vrijblijvend contact opnemen met ons! Dat kunt u doen via hondenopvangzwart@gmail.com of via de telefoon: 06-30679526. Wij zijn gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 337 in Oldebroek. Onze hondenpension zit dus in de buurt van Kampen (circa 10 kilometer). Een ideale plek om uw hond een geweldig verblijf te geven!