Hondenopvang Harderwijk

Wilt u uw honden laten opvangen in Harderwijk?
Bij onze hondenopvang in de buurt van Harderwijk, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw hond verblijft bij ons in een vrije omgeving waar veel ruimte is om te spelen, samen met de andere honden! Onze hondenopvang is gevestigd in Oldebroek, dichtbij Harderwijk. Het is de ideale plaats voor uw hond om te verblijven, als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of als u overdag niet voor uw hond kunt zorgen.

Hondenopvang Harderwijk denkt aan uw hond

Het is belangrijk dat uw hond een fijne tijd heeft als u weg bent. Hondenopvang Zwart weet wat er nodig is om ervoor te zorgen dat uw hond het naar zijn of haar zin heeft. Als u op zoek bent naar een professionele hondenopvang in Harderwijk, die denkt aan uw hond, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele kennels, verschillende verblijven en speelweiden. Wij beschikken ook over twee ketels in de hondenverblijfplaats om er voor te zorgen dat uw hond kan genieten van de warmte als het buiten koud is. Wij zijn de hondenopvang in Harderwijk die op een professionele wijze dagelijks waakt en let op uw hond!

Hondenopvang Harderwijk Hondenopvang nabij Harderwijk

Hondenpension Harderwijk: een fijne tijd voor uw hond!

Gaat u er even tussenuit of gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Of bent u op zoek naar dagelijkse opvang voor uw hond? Hondenopvang Zwart is de hondenpension in de buurt van Harderwijk, die er voor zorgt dat uw hond zich snel thuis zal voelen en een fijne tijd zal beleven. Uw hond kan vrij rondlopen bij ons. Ons terrein is zeer groot en uw hond zal lekker samen kunnen spelen met de andere honden.

Kosten hondenopvang Harderwijk

Als u uw hond alleen overdag wilt laten verblijven bij ons, kost dit €7,50. Wanneer u graag voor een langere tijd uw hond bij ons onder wilt brengen, kost dit €10 per 24 uur. Wij zullen er voor zorgen dat uw hond een fijne tijd zal hebben!

Contact ons

Bent u benieuwd wat we voor uw hond kunnen betekenen of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kunt u doen via hondenopvangzwart@gmail.com of via 06-30679526. Wij zijn het hondenpension in de buurt van Harderwijk dat uw hond het beste biedt!